dermalogica behandelingen

SKIN TREATMENTS

Dermalogica’s Skin Treatments worden aangepast aan uw persoonlijke huidbehoefte, die uw Dermalogica huidexpert zal bepalen aan de hand van een Face Mapping® huidanalyse. Hierdoor bent u altijd zeker van een behandeling op maat. Een Skin Treatment bevat o.a. dubbele reiniging, exfoliatie, extracties (indien nodig), een masker, toner en moisturizer. Indien gewenst kan apparatuur worden ingezet.

(60 minuten, €84 of €59*)

Personaliseer uw Skin Treatment met een Touch Therapy (massage)  

•Stress Relief: handen en armen             
•Stress Relief Back: rug
•Stress Relief Scalp: hoofd                                
Reflex Point: voeten
AGE Reversal: gelaat
 
(15 minuten, €19)
________________________________________________________________________________________

 

BIOSURFACEPEEL

Deze peeling biedt huidverbetering op het hoogste niveau, zonder dat hersteltijd nodig is. De peeling bevordert huidvernieuwing, vermindert en voorkomt pigmentproblemen en draagt bij aan het verminderen van tekenen van (voortijdige) huidveroudering. 

(35-55 minuten, €99 of €74*)

________________________________________________________________________________________

IonActive Power Treatment 

Het IonActive™ System is een 45 minuten durende treatment, waarin geavanceerde ingrediënten worden gecombineerd met de kracht van aanraking en personalisatie. De treatment maakt het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te bieden, doordat de behandeling volledig is aan te passen aan de persoonlijke huidbehoefte.

(45 minuten, €109)

_______________________________________________________________________________________

BODY TREATMENTS

Thermal Back Treatment
Dermalogica's Thermal Back Treatment is een ontspannende, voedende behandeling voor uw rug. Door middel van een Body Mapping huidanalyse wordt uw huidbehoefte inzichtelijk gemaakt zodat de behandeling wordt afgestemd op uw huidconditie. De behandeling bestaat uit grondige reiniging, exfoliatie, een ontspannende Touch Therapy en een Power Recovery masker of Nourishing Sea Therapy inclusief bodylotion.

(60 minuten, €79 of €54*)

Thermal Body treatment
Dermalogica's Thermal Body Treatment is een thermale behandeling met een unieke massage die de bloedcirculatie activeert, spieren soepel maakt en spanning en stress vermindert. Door middel van een Body Mapping huidanalyse wordt de behandeling aangepast aan uw persoonlijke huidbehoefte. De behandeling bestaat uit exfoliatie (benen, armen, decolleté, rug), een thermal heat massage, thermal stamp massage, een Power Recovery masker of Nourishing Sea Therapy inclusief bodylotion.

(90 minuten, €119 of €94*)

 

*Als 125 punten gespaard zijn met de Loyalty Card,  geeft dit recht op €25,- korting.

**Bij annulatie van uw afspraak, gelieve ons 48u op voorhand te verwittigen, anders zijn wij genoodzaakt om deze behandeling in rekening te brengen.

Contactformulier

Uw gegevens

Vul uw gegevens in


* Velden met een asterisk zijn verplicht. Bij Dermalogica respecteren wij jouw privacy. Daarom gebruiken wij jouw gegevens niet voor marketingactiviteiten van derden. Wij gaan zeer zorgvuldig met jouw gegevens om en verkopen deze niet aan derden.
 
Voeg info@dermalogica.nl toe aan je contactpersonen om er voor te zorgen dat je deze nieuwsbrief in jouw inbox ontvangt (en niet in je ongewenste emailbox).